Tiedotteet

06.11.2010
Oy Verman Ab:n Seppo ja Janne Vertanen palkittiin kauppa-toimialasarjan parhaana Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2010 -kilpailussa
 

Kansainvälinen tilintarkastus- ja konsultointiyhtiö Ernst & Young järjestää vuosittain koko maailmaa kattavan kilpailuohjelman Ernst & Young Entrepreneur of the Year, jossa ensin karsitaan alueittain eri maissa parhaat kaupan, teollisuuden ja palvelualan yrittäjät (Suomi jakautuu neljään alueeseen, joista yksi on Uusimaa). Näissä aluekilpailuissa parhaimmiston joukosta nimetään kansalliseen kilpailuun 9 finalistiyrittäjää, joista valitaan ensin loppukilpailussa kaupan, teollisuuden ja palvelualojen kansalliset voittajat ja lopulta niiden voittajien joukosta maavoittaja, joka osallistuu kansainväliseen loppukilpailuun Monte Carlossa.

Janne Vertanen ja Seppo Vertanen / Oy Verman Ab valittiin Uudeltamaalta kolmen muun yrittäjän kanssa finalistiksi kansalliseen loppukilpailuun, joka pidettiin 5.11.2010 Helsingissä. ”Kilpailussa oli mukana upeita yrittäjiä, joilla on uskoa ja näkemystä tulevaisuudesta ja jotka ovat viime vuosinakin kasvattaneet rohkeasti liiketoimintaansa”, totesi kilpailun johtaja Mikko Rytilahti Ernst & Youngilta tämän vuoden kilpailuehdokkaista. Management Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Muurainen vei voiton valtakunnallisessa loppukilpailussa.

Kauppa-toimialasarjan parhaana palkittiin keravalaisen Oy Verman Ab:n Janne ja Seppo Vertanen. Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen lääkealan yritys, jonka tuotteet ovat apteekeissa myytäviä itsehoitotuotteita. Keskellä kansainvälisten suuryhtiöiden luomia paineita Verman on kasvanut Suomen kahdeksanneksi suurimmaksi lääkealan reseptivapaita tuotteita myyväksi ja markkinoivaksi yritykseksi.

”Janne ja Seppo Vertasella on oikeanlaista yrittäjähenkeä ja innovatiivisuutta. He ovat verkostoituneet tehokkaasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Yritys on tehnyt hyvää tulosta. Se on myös hyvin organisoitu ja sen hallitustyöskentelyyn on panostettu. Lisäksi sen myynti ja markkinointi toimivat erinomaisesti. Heiltä löytyy kasvuhalua”, Rytilahti sanoi.

”Rohkeus yrittää uusia menetelmiä ja kyky luoda innovatiivisia menestysbrändeja ovat ehdoton edellytys huippujoukkoon pääsemisessä. Valtakunnan johtavat asiantuntijat luottavat työyhteisöömme ja katsovat meidän palvelevan kansakuntaa teoillamme. Tuomme panoksemme terveydenhuoltoon ja sen tukirakenteina oleviin koulutukseen ja tutkimukseen”, Seppo Vertanen totesi kilpailun jälkeen.

Tiedote

Kuvia voittajista


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia